offer management v recruitmentu

4 min.
Pozvánka na další z našich otevřených flow-r diskusních setkání.

Vážení přátelé,

vstoupili jsme do roku 2015, a když se ohlédneme zpátky, jsou za námi 3 skvělá setkání. S nadšením sledujeme, jak Vás přibývá a jak společně pracujeme na zkvalitňování našeho diskuzního flow-r fóra.

Na základě „podzimní“ zpětné vazby a Vašich dalších připomínek jsme se rozhodli nadesignovat první setkání v tomto roce podle Vašich představ. 

Budeme se věnovat primárně tématu tzv. Offer Managementu, či chcete-li „jednání o nabídce mezi kandidátem a firmou“. Jak jsme zjistili, není to denní chleba jen recruiterů na straně dodavatele, ale i náborářů/HR manažerů, kteří působí uvnitř firem.

Prognózy o vývoji trhu a nedostatku talentů jsou čím dál pesimističtější, a proto není vhodnějšího okamžiku se připravit na lítý boj o nejcennější kapitál každé firmy – zaměstnance.

Čeká nás zajímavé téma točící se kolem vyjednávání podmínek, prodeje pracovní pozice a firmy, správného využívání informací z trhu, ale především důvěry a empatie.

Uvítáme Vás tradičně v pátek ráno, konkrétně 6.2.2015 v 8:00 v restaurantu Mitrovski.

Jak to bude probíhat?

8:00 – 8:15 Bohatá snídaně, studené a horké nápoje, nealko i alko - podle toho, kdy pro Vás začíná víkend :-).

8:15 – 8:30 Pokračujeme v jídle, jsme usazení a představujeme se navzájem. Zdravíme staré známé i nové tváře.

8:30 – 9:00 Náš kolega pro svět financí, HR a dalšího netechnického náboru, Ivar Mesenský, se ujímá nosného tématu a uvádí do problematiky Offer Managementu. Ivar má v této oblasti rozsáhlé zkušenosti, které podpoří reálnými příklady.

9:00 – 9:30 Přecházíme do moderované diskuze, kde si vyměňujeme zkušenosti a příběhy z praxe, navrhujeme možná řešení a objevujeme nové přístupy.

9:30 – 9:45 Fingerfood, jednohubky, chlebíčky… říkejme tomu, jak chceme, je tu pauza na občerstvení!

9:45 – 10:15 Na Ivara navazuje svým blokem Michal Toman, náš recruiterský guru, který za svou kariéru dokázal uzavřít neuvěřitelné množství dohod.

10:15 – 10: 45 Pokračujeme další moderovanou diskuzí na základě nových podnětů a rojících se otázek.

10:45 – 11:00 Loučíme se, děkujeme a likvidujeme jakékoliv občerstvení, které ještě zbylo. :-) Kdo chce, zůstává na oběd, na čaj, na kávu nebo na víno/rum/whiskey a všechno možné, co může flow-r bar nabídnout!

Vy jste ten důvod, proč tu jsme, Vy dáváte naší práci smysl a pojďme udělat společně maximum proto, aby měli Vaši kandidáti co nejlepší dojem z náborového procesu u Vaší firmy.

Těšíme se na Vás!

flow-r

Jestli se těšíte i Vy na nás, dejte nám vědět  na ahoj@flow-r.cz.