štěněčí léta flow-r

3 min.
Ahoj, ... nedá mi to nepodělit se o dnešní pocity z rozjezdu našich dvou týmů.

Veřejnosti jsme představili flow-r jako novou personální společnost 2.0 na začátku léta a následně věnovali čtvrtrok práce tomu, abychom oslovili skvělé konzultanty na trhu s nabídkou spolupráce.

První krok se zdařil a k dnešnímu dni máme v Praze 4 full time kolegy a v Brně nám budou příští týden startovat další 3 kolegové.

Musím přiznat, že mě moc těší, jaký zájem jsme na trhu vzbudili, jak pozitivní reakce zaznamenáváme a hlavně jak skvělí kolegové se k nám rozhodli přidat. Většina z nich je v našem oboru víc než pět let, ti, kteří fungují trošku kratší dobu, si však se zkušenějšími kolegy v nejmenším nezadají, a přístupem, nadšením i chutí dělat věci jinak a lépe, se jim vyrovnají.

Po pátečním brainstormingu s kolegy z Brna a dnešní poradě v Praze mám z celého projektu flow-r prima pocit,... 

Teď nás čeká období, které se odvážím nazvat štěněčími lety.

Vím, že díky zkušenostem kolegů budou naši zákazníci skvěle opečováváni a kandidáti hýčkáni jako nikde jinde. Štěňátkům, která rychle rostou, budeme teď podobní uvnitř firmy. Jestli jste někdy viděli malé štěně, které se učí chodit, běhat a skákat, občas je nemotorné a hrou objevuje život, to budeme teď dělat my, uvnitř flow-r. Tým skoro deseti lidí, kteří se ještě před měsícem neznali, si na sebe bude muset zvykat, naučit se spolupracovat, důvěřovat si, táhnout za jeden provaz.

Věřím, že se nám společně podařilo vybrat skvělé kolegy. Každý z nich je úžasná osobnost a moc mě těší že z každého z nich cítím energii, chuť i zkušenosti.

A hlavně, každého z nich zvlášť i všechny dohromady mám rád jako lidi, jsou to veselí a moudří kolegové, s respektem k sobě navzájem.

Doufám proto, že následující půlrok, který vidím jako štěněčí období, bude víc o radosti z práce jako ze hry, poznávání se navzájem a veselém objevování možností spolupráce. A když občas přijdou drobné pády či zakopnutí, tak stejně jako štěňata zvesela vyskočíme a budeme dál se stejnou nezdolnou energií objevovat svět spolupráce ve flow-r, personální společnosti 2.0.

Pavel P.

P.S. jestli nás chcete podpořit, pište o nás, šiřte články, přijďte se podívat na naše workshopy, nebo prostě jen "lajkujte". Uděláte nám radost a dodáte energii, sílu i potřebnou odvahu.  :-)