Trendy v recruitmentu pro rok 2016

4 min.
Pozvánka na další z našich otevřených flow-r diskusních setkání v Praze.

Kdy: 12. února 2016 od 8:30 hodin

Kde: kancelář flow-r Praha, Kollárova 14, Karlín

Téma:

  • trendy v recruitmentu na rok 2016 a následující

  • jak si opravdu porozumět a pochopit se navzájem aneb firma, kandidát i agentura na stejném břehu

  • jak najít štěstí v práci

Vážení obchodní přátelé,

přelom roku pro nás byl ve znamení hledání nových prostor a následného stěhování. Po měsíci fungování v nové kanceláři musíme říci, že je nám zde opravdu fajn. Velmi rádi Vás proto uvítáme v našich nových prostorech a těšíme se na diskuzi o tématech běžných i nevšedních. Věříme, že stejně jako u předchozích setkání bude společně strávený čas příjemný a plný inspirujících myšlenek.

Při přípravě setkání jsme se inspirovali návrhy některých z vás, našich zákazníků a partnerů s cílem nabídnout k diskusi ta témata, která zaujmou.

Témata, která jsme pro vás připravili, můžete sdílet se svými dalšími  kolegy z firem regionu Prahy i Středočeského kraje. Prostředí je otevřené i zástupcům personálních agentur, kteří jistě přinesou zajímavé postřehy ze svého úhlu a zkušeností.

Našim cílem je přinést Vám adekvátní prostor pro hodnotnou diskuzi o tématech, které zajímají Vás a pomohou rozvíjet a zlepšovat vztahy mezi námi všemi.

Program workshopu:

8:30 – 9:00 – Dobrá snídaně je základem úspěšného dne! Dáme si spolu naši skvělou kávu, čaj nebo něco ostřejšího. K dispozici bude samozřejmě i široký výběr pochutin.

9:00 – 9:15 – Vzájemně se představíme, protože budou přítomni i hosté, kteří jsou u nás poprvé.

9:15 – 10:00 – Uvedeme témata, která vznikla na základě vašich podnětů a vybereme si ta, která pro Vás budou nejzajímavější..

Připravte si k tématům i prosím nějakou svoji zkušenosti nebo příběh, o který se chcete podělit s ostatními, protože se na něj rovnou vrhneme! Tématy jsou:

  • trendy v recruitmentu na rok 2015 a následující
  • trojůhelník firma x kandidát x agentura - jak nalézat lepší cesty ke spolupráci
  • jak najít štěstí v práci
  • co mě trápí, co teď aktuálně řeším (více prostoru pro sdílení příběhů a zážitků týkajících se výše uvedených nebo souvisejících)

10:00 – 10:15 – Dáme si pauzu na doplnění energie, poklábosení a relaxaci. Nabídnete si další kávu, energy drink nebo zaženete hlad svačinkou.

10:15 – 11:00 – Pokračujeme v diskuzi a povídání.

11:00 - ? – Zdržte se s námi ještě chvíli, networkujte, pojďte s námi na oběd. Volná diskuse pro ty, co nemusí rychle zpátky za povinnostmi.

Vy jste ten důvod, proč tu jsme, Vy dáváte naší práci smysl a pojďme udělat společně maximum proto, aby měli Vaši kandidáti co nejlepší dojem z náborového procesu u Vaší firmy.

Pokud náš workshop ještě neznáte a rádi byste byli jeho součástí, určitě se nám ozvěte! Kapacita je sice omezená, nicméně uděláme všechno proto, abychom vám vyšli vstříc.

Těšíme se na Vás!

Registrace:

Ať víme, na koho se těšit, potvrďte nám prosím účast na ahoj@flow-r.cz. 

Místo: naše kanceláře v Karlíně