vernisáž obrazů LaPapula u flow-r v Praze

3 min.

Vážení (i obchodní) přátelé,

jak jistě víte, naším hlavním řemeslem je nacházení skvělých kolegů do firem našich zákazníků. Protože však nejen prací, živ je člověk, i my se snažíme oplácet náš úspěch a pomáhat tam, kde to vidíme jako užitečné. Většina podpory, kterou od nás dáváme je formou hands-on projektů.

Podporujeme lesní školku, nízkoprahové zařízení pro mládež, pomáháme penězi i ve dvou nadacích,... a nedávno jsme spojili své jméno s mladou začínající malířkou Míšou Krátkou, která působí pod značkou LaPapula.

Míša je klasickým případem cesty za svým snem, vyučila se jako zubní technik, ale její život je v malování.

Poprvé jsme se setkali v okamžiku, kdy jsme do naší nové kanceláře v Praze hledali zajímavé obrazy od mladých autorů. Prohlédli jsme desítky galerií, webových prezentací a po pravdě z většiny obrazů současných mladých autorů čišela "trudomyslnost, deprese, smutno,..." Nejsem žádný znalec umění a netroufnu si proto posoudit, zda je něčí obraz dobrý nebo špatný, jediné co umím říct, je zda se mi líbí nebo nelíbí.

Až když jsem na kolegovo doporučení viděl pár obrazů LaPapuly, poznal jsem, že tohle je ono

Precizní řemeslo, krásně zvládnuté detaily, nádherná atmosféra obrazů, a když jsem Míšu Krátkou alias LaPapulu poznal osobně, pochopil jsem proč. 

Skromná, pečlivá, talentovaná, srdce na dlani a hlava otevřená,... a důvod proč maluje? V životě zažila spoustu pěkného i náročného a svými obrazy chce měnit svět, pomáhat tam, kde je potřeba.

Mám proto radost, že můžeme její první samostatnou výstavu v Praze uspořádat zrovna v prostředí našich podkrovních kanceláří v centru Karlína.

Zvu Vás tedy tímto na vernisáž LaPapula, která se bude konat v Praze. 14. května 2014 od 18 do 22 hodin na adrese flow-r, Kollárova 14, Praha Karlín.

Ke shlédnutí jsme společně připravili a nainstalovali cca 20 obrazů, nachystáme malé občerstvení, trochu vína a doufáme, že se s námi v neformálním duchu nad Míšinými obrazy zastavíte.

Za flow-r

Pavel Plachý

P.S. pokud nám chcete dát vědět, že se přidáte, přidejte se k události na facebooku nebo nám napište na ahoj@flow-r.cz