flow-r golf trophy 2017 CASA SERENA

2 min.
"Smyslem golfu není jen vyhrát. Smyslem je hrát jako gentleman, užít si hru,... a vyhrát." - Phil Mickelson

Milí recruteři,

s velkým potěšením pořádáme i letos pro recruitery, HR manažery, naše fanoušky, i zákazníky golfový turnaj. Tentokráte se naše flow-r golf trophy podívá na hřiště CASA SERENA u Kutné Hory. 

Velmi rád Vás proto jménem flow-r, recruiterské společnosti 2.0 zvu k účasti.

Věřím, že hřiště, počasí i spoluhráči napomohou příjemnému pocitu ze hry a těším se na viděnou.

Pavel Plachý

organizační informace:

místo:

Casa Serena Chateu and Golf Resort

(u Kutné Hory - cca 30 minut od Prahy)

termín turnaje:

úterý 25. 4. 2017 

cannon start od 8:30 hod

registrace:

Registrace bude uzavřena dne 23. 4. 2017.

Turnaj je v rámci ČGF veden jako uzavřený, potvrzení účasti a registrace je tedy možná pouze na e-mailu pavel.p@flow-r.cz nebo na telefonu +420 608 305 006. Nebo samozřejmě také přes kteréhokoliv z mých kolegů z flow-r. Do předmětu prosím uveďte "registrace casa serena".

Golf is the closest game to the game we call life. You get bad breaks from good shots; you get good breaks from bad shots - but you have to play the ball from where it lies.

o hřišti 

Golfové hřiště Casa Serena je čistě privátní hřiště a jako takové je pro běžného golfistu nedostupné. Otevírá se pouze pozvaným hostům či návštěvníkům některého z prestižních turnajů. Výjimečný areál, jeden z nejlepších a také nejpohlednějších v Česku. Hřiště Casa Serena u Kutné hory je ovšem soukromé a hra je zde možná pouze na základě pozvání majitele, kterého se nám dostalo.