non executive search by flow-r

3 min.

"Naším posláním, a vlastně i přáním, je nejen obsadit zadanou pozici, ale obsadit ji dobře, úspěšně, nejlepším možným člověkem na trhu, mít skvělý pocit ze spolupráce, radost z úlovku, trefy do černého."

Ve flow-r máme rozsáhlé zkušenosti s identifikací, oslovováním a obsazením prvotřídních kandidátů do společností hledajících "non executive" ředitele, manažery a specialisty. První takové pozice jsme úspěšně obsadili již krátce po našem založení v roce 2008. 

Mezi naše non executive search klienty patří mezinárodní společnosti se sídlem v České Republice i v okolních zemích, právní firmy a účetní společnosti.  Mezi velmi časté zákazníky patří společnosti v oblasti výroby, R&D či s vazbou na automotive vedené soukromým vlastníkem. Občas pracujeme i pro neziskové organizace, jako jsou školy, univerzity a nadace.

"Jdeme dál a ponoříme se hlouběji, abychom našli ty nejlepší."

flow-r  nachází díky propracované metodice executive search / direct search ty nejvhodnější kandidáty z celého regionu. Díky našim zkušenostem a rozsáhlým kontaktům pro naše zákazníky identifikujeme a oslovíme ty nejlepší specialisty i manažery napříč trhem.

Identifikace správného talentu je o dialogu, odhodlání, vytrvalosti a péči o všechny zúčastněné. Proto přistupujeme ke každé zakázce individuálně, počínaje podrobnou diskusí, abychom pochopili vaši společnost, její produkty, služby, postavení na trhu a i kulturu.

Na základě těchto informací můžeme identifikovat vhodné zdroje kandidátů, posoudit  jejich osobnost, jakož i jejich schopnosti a úspěchy, abychom se ujistili, že se pro danou roli ve vaší společnosti budou nejlépe hodit.

Pokud máte zájem o obsazení non executive pozice, spojte se s námi a prodiskutujte Vaše požadavky a očekávání.