off limits v recruitmentu

4 min.
Pozvánka na další z našich otevřených flow-r diskusních setkání v Brně - flow-r forum.

Vážení přátelé, prosím pozor – změna lokality!

Opět Vám musíme poděkovat za zvýšený zájem, který znamená jediné – nejen, že se na Vás těšíme ještě víc, ale také místo konání v restaurantu Mitrovski. Jestli nám to počasí dovolí (a věříme, že ano!), čeká nás příjemné posezení na zahrádce, vůně jara a čerstvý vzduch nesoucí tu správnou flow :-) Mitrovski je restaurace, kde se workshop už jednou konal a atmosféra místa reflektuje filosofii, kterou vyznáváme i v recruitmentu – lehkost, zábavu a otevřenost.

U restaurace lze pohodlně zaparkovat v přilehlých ulicích, nebo se dopravit MHD, pro lepší orientaci si připomeňte mapu.

Milí přátelé,

víte, že je to už rok, co jsme se potkali poprvé na našem/Vašem workshopu?

Uteklo to jako voda a protože jaro je opět v plném proudu, bude nám ctí Vás pozvat na v pořadí už 5. setkání HR profesionálů, recruiterů, hiring manažerů a vůbec všech, kteří mají co říct k náboru, personálnímu marketingu a hledání talentů.

Ti, kteří jsou s námi už od začátku, tak vědí, jaký kus cesty jsme spolu vlastně ušli. Jsme Vám vděčni za to, jakou přízeň zachováváte našemu diskuznímu fóru a kam jste ho dokázali posunout.

V květnu příroda kvete, každý se už těší na prázdniny a my pro Vás máme vše nachystané tak, jak to máte rádi!

Co to bude?

Především téma ostré jako břitva,

mnohdy emoce budící záležitost a nedílná součást nemilosrdné války o talenty

– OFF-LIMITS! – 

A nepůjde jen o klasický vztah dodavatel/klient, ale i firmy mezi sebou nebo dokonce jednotlivé oddělení a divize té samé společnosti.

Oslovování zaměstnanců, „kradení lidí“ a strach o klíčové lidi ve firmě, to je denní realita vysoce konkurenčního trhu práce. 

  • Jak řešit citlivé vztahy s konkurencí?
  • Co je korektní a co už za hranou?
  • Jak vyřešit ošemetné situace?
  • Jak si chránit vlastní lidi a co udělat pro to, aby se to všechno neobrátilo proti mně…? 

Téma doručí náš nejsilnější speaker a častý host „stejdžů“ a konferencí. :-)  - Michal Toman. Po víc než dekádě v recruitmentu řešil podobné situace nesčetněkrát. Minule se musel omluvit pro nemoc, ale tentokrát už bude v plné síle!

Kde se to celé odehraje?

Určitě v Brně. Chceme to samé co Vy, kvalitu a okruh hostů, který spolu bez problémů komunikuje. Budeme tedy držet standardní počet účastníků. Jestli se potkáme v našich útulných kancelářích nebo se budeme slunit na zahrádce restaurace Mitrovski, to se ještě včas dozvíte. ;)

Kdy přesně se májové setkání uskuteční?

22. 5. 2015 od 8:00 ráno

Program se bude držet osvědčené linie. Bude tedy dost času na perfektní snídani, pozdravení se s přáteli seznámení se s novými tvářemi. Přednáška od Michala bude efektivní a půjde rovnou k věci, abychom co nedříve mohli přejít k diskuzi a výměně zajímavých myšlenek a informací.

Ještě jednou děkujeme za všechny ohlasy k setkáním minulým a nemůžeme se Vás dočkat v květnu!

Registrujte se prosím zde, ať Vám můžeme držet místo.  ;)

S úsměvem, 

flow-r