flow-r talent detective

3 min.
Jsme personální společnost 2.0 postavená na principech svobody a odpovědnosti s respektem ke všem lidem, s nimiž se potkáváme.

flow-r talent detective - head hunter - executive search konzultant,... 

Vyberte si prosím sami, jak níže popsané roli chcete říkat.

Co jsme zač?

Jsme skupina profíků v oblasti recruitmentu a executive search, které nacházení kandidátů pro zajímavé firmy fakt baví. Většina z nás má za sebou mnohaletou zkušenost z velkých i menších agentur, řemeslo tedy známe dobře a máme pocit, že ho stále lze dělat lépe. Otevřeněji, lidštěji, s radostí a úsměvem a přitom stále profi, tedy s respektem ke všem zúčastněným.

Co u nás nenajdete?

Definovanou pracovní dobu, stravenky, KPI, šéfa, manažery, docházku a evidenci dovolené, strach, hloupost, ... 

Co u nás najdete?

Odvahu, respekt, profesionalitu, zodpovědnost, svobodu, znalosti a zkušenosti, společný oheň, férovou odměnu, oříšky, sprchu v každé kanceláři, usměvavé kolegy, občas malé děti nebo psa, často přátelské zákazníky, dobré víno, krásné květiny, otevřený prostor pro sebe sama a šíři možností.

Kdo se k nám hodí?

Někdo nám podobný a přitom svůj. Tedy profík v obsazování lidí do firem, který už v nějaké agentuře pár let funguje a zjistil, že ho korporátní / firemní pravidla příliš svazují a omezují. Člověk, který ví, jak se dělá recruitment a executive search, má své zákazníky a hvězdné kandidáty a chce o ně pečovat v prostředí a se zázemím, které ho bude opravdu aktivně podporovat. A ještě k tomu člověk, který se jedná a žije jako člověk a ně stroj či lidský zdroj, tzn. dodržuje dohody, dělá vše jak zrovna nejlépe dovede a respektuje prostor všech ostatních.  

Co můžeme nabídnout?

Ještě větší míru svobody, než jste doufali.

Ještě větší míru podpory, než jste doufali.

Ještě větší míru stability, než jste doufali.

Ještě férovější rozdělení odměny, než jste doufali.

A fakt prima partu kolegů! 

Co pro to máte udělat?

Však sami víte, prostě pošlete poštovního holuba, kouřový signál, rychlého posla,... a nebo mi prostě napište nebo zavolejte, dáme si dobré kafe nebo oběd a budeme si povídat.

Moc se těším!

Pavel

+420 608 305 006

pavel.p@flow-r.cz