Výzva pro recruitery: Dělejme recruitment s přidanou hodnotou!

4 min.
Hledáme svobodné recruitory a headhuntery, kteří milují svoji práci. Baví je pracovat pro své klienty, na prvním místě je pro ně budování dlouhodobých vztahů na obou březích procesu a těší se na každý další projekt!

Již delší dobu máme pocit, že tradiční model recruitmentu prostřednictvím personálních agentur je potřeba upgradovat na 21. století. 
Osobně se domnívám, že práce většiny personálních agentur na trhu již postrádá přidanou hodnotu, kterou u nich firmy nacházely. Často pracují bez bližší znalosti svého partnera, bez znalosti trhu a dělají práci, kterou personalisté zvládnou sami.

Již delší dobu máme pocit, že podobně jako ostatní oblasti práce s lidmi se i recruitment odosobňuje a je pouze procesem. Nehledají se lidé s předpoklady zvládnout úkoly, práci, ale hledají se životopisy nejvíce pasující do odrážek v inzerátu, tak abychom udrželi zisky, splnili targety a udrželi nízké ceny náboru. Práci často vykonávají lidé, kteří ji dělají jen přechodně s cílem nasbírat zkušenosti, kteří ještě přesně nevědí, jestli budou pracovat jako personalisté, headhunteři či v úplně jiném oboru. 

Již delší dobu máme pocit, že mnoho personálních společností funguje jen proto, že „je to skvělý byznys”, a na druhé straně to lze díky „succes fee” modelu jednoduše zkusit. A tak máme na trhu přes 2 500 personálních společností a mnohé z nich tomuto skvělému řemeslu kazí pověst. 

Již delší dobu máme pocit, že je recruitment možná zbytečně drahý a cena často neodpovídá poskytnuté službě. 

A již delší dobu jsme přesvědčeni o tom, že recruitment lze dělat s radostí a ke spokojenosti obou stran - stejně jako jiné profese. 

A proto jsme se rozhodli rozvíjet koncept flow-r. Personální společnost 2.0 je spojení recruitorů, headhunterů a people care profesionálů, kteří pracují podle společných principů, etických zásad a hodnot a s nadšením kultivují proces náboru v ČR pod jednotnou značkou flow-r. 
flow-r je poskytovalem personálních služeb pro 21. století.

Již delší dobu máme pocit, že v agenturách pracují skvělí profesionálové, kteří nyní nemají odvahu založit si vlastní firmu nebo se vydat na osamocenou cestu freelancera. Nyní máte možnost - pojďte s námi rozvíjet flow-r!

Pokud vás výše uvedené oslovilo, napište nám prosím. Dáváme dohromady profesionály z recruitmentu, kteří jej chtějí dělat celý život a dobře. A chtěli bychom v této oblasti vytvořit prostor pro spolupráci.
Děkujeme všem za pozornost a přejeme mnoho úspěchů a dobrý pocit z vaší práce.

Pavel Plachý / Pavel Lipovský / Markéta Odvárková / Míša Procházková

ahoj@flow-r.cz