EVOLVE! summit 2015

3 min.

Za poslední dva roky jsem měl tu čest osobně se potkat v rámci mezinárodních konferencí s velikány světového recruitmentu jako jsou Greg Savage, Bill Boorman, Kevin Green, Johny Campbell, Ann Swain a další.

Strávil jsem s nimi hodiny v diskusích o tom, jak má vypadat moderní recruitment, co konkrétně potřebuje recruiter nebo jeho manažer změnit na své práci. 

Musím přiznat, že všechny diskuse, které jsem s nimi vedl, výrazně utvářely můj pohled na moderní recruitment v 21. století v našich podmínkách a daly mi více než veškeré vnitrofiremní tréninky v předchozích deseti letech. Vždy jsem si pro sebe říkal, že je škoda, že na podobných akcích nepotkávám s kolegy z businessu z naší domoviny. Ano, rozumím – vyčlenit si několikrát během roku čtyři dny času na výlet do zahraničí na mezinárodní konferenci a přemluvit svého zaměstnavatele, že několik desítek tisíc korun je dobrá investice pro naši firmu, není vždy jednoduchá věc. 

Proto jsme si při jedné firemní poradě počátkem roku 2015 řekli, proč neudělat recruiterskou konferenci světové úrovně doma v ČR. Proč se nepokusit přinést všechny ty myšlenky přímo k nám. Po půlroce tvrdé práce můžeme s radostí prohlásit, že se v polovině října v Brně sejdou největší recruiterské osobnosti globálního i lokálního charakteru na konferenci zaměřené čistě na recruitment. 

Evolve! Summit, jak jsme konferenci nazvali, si dává za cíl přinést nové pohledy – jak lokální, tak globální. Hned pro první ročník se nám podařilo zajistit přední odborníky z celé ČR, které budou svými příspěvky z globálního recruitmentu podporovat  světové veličiny jako Greg Savage a Johny Cambell. 

Ať už pracujete pro personální agenturu, jste headhunter, lovíte nové talenty jakéhokoli zaměření přímo pro svou firmu nebo jako manažer potřebujete nabírat ty nejlepší lidi, toto je konference, na které musíte být. 

Těšíme se na vás na Evolve! Summit 2015

Michal Toman a flow-r