proč flow-r na EVOLVE! summit 2017 chybí?

3 min.

proč flow-r na EVOLVE! summit 2017 chybí?

V roce 2015 jsme ve flow-r vymysleli, založili a rozběhli největší recruiterskou konferenci ve střední Evropě, EVOLVE! summit. Od začátku šlo o neziskovou aktivitu s cílem přinést zajímavé know-how z recruitmentu mezi české a slovenské recruitery. Z našich peněz jsme do ročníků 2015 a 2016 investovali jen na honorářích spíkrů a externích nákladech cca 1.400.000,- Kč a tržby z lístků sotva pokryly investované peníze. Všichni z flow-r oba ročníky podporovali a realizovali ve svém volném čase, bez nároku na honorář či jakoukoliv odměnu. Jedinou odměnou nám bylo vědomí, že jako flow-r pomáháme přinést do našeho řemesla zajímavé know-how ze zahraničí.

Přivezli jsme hvězdy světového recruitmentu jako Greg Savage, Vincent O'Donoghue, Balazs Paroczay, Johnny Campbell, Scott Love, Shane McCusker, doplněné super českými spírky a hands-on recruitery ... a konference měla super úspěch.

Rok 2016 byl pro flow-r velmi turbulentní, celá brněnská kancelář se rozpadla, kluci si založili svoje firmy a zkoušejí na trhu prorazit pod svými značkami.  Michal Toman, jako bývalý společník flow-r s námi uzavřel dohodu o převodu EVOLVE! summit pod jeho firmu (za symbolických 200,-Kč) se závazkem, že flow-r bude ještě následující rok(y) spolupořadatelem / hlavním partnerem konference.

Bohužel, jak to při rozchodech bývá, se nám to úplně nepovedlo a přiznávám, že v tuhle chvíli si nerozumíme a neumíme k sobě najít cestu. Souvisí s tím i aktuální směřování EVOLVE summit, který se od našeho původního záměru liší.

Nenašli jsme s Michalem, navzdory původní dohodě, pro ročník 2017 společnou řeč a protože je náš pohled na směřování,organizaci a prezentaci EVOLVE! summit odlišný, neuměli jsme Michalovy podmínky naší účasti akceptovat.  

Hodilo by se popřát hodně zdaru v dalších ročnících, ale naše zklamání s vývojem je natolik silné, že to nyní bohužel neumíme.

Věříme, že na trhu vznikne (a vzniká), dostatek zajímavých příležitostí pro rozvoj a setkávání recruiterů a že flow-r a RECRUITMENT FORUM jedním z takových míst nadále bude.

za flow-r

Míša, Pavel, Melinda, Míša, Pavel, Kája, Petra, Aneta, Andrea, Jitka, Kristina,...